Ποιοι Είμαστε

Είμαστε η Digital Law Experts (DLE), μια δικηγορική εταιρεία εξειδικευμένη στον κλάδο του δικαίου νέων τεχνολογιών με έδρα την Αθήνα. Η τεχνογνωσία μας καλύπτει όλες τις νομικές πτυχές του ψηφιακού περιβάλλοντος, μεταξύ άλλων:

  • Την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων & της Ιδιωτικότητας 
  • Την Κυβερνοασφάλεια & το Κυβερνοέγκλημα 
  • Την Πνευματική Ιδιοκτησία  
  • Τις Τηλεπικοινωνίες 
  • Τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και την Ηθική Τεχνητή Νοημοσύνη
  • Τη δημιουργία και υποστήριξη συστημάτων εσωτερικών διαύλων αναφοράς (whistleblowing)
  • Τη στρατηγική συμβουλευτική για διαβούλευση ζητημάτων σχετικά με την καινοτομία και το διαδίκτυο.  

Παρέχουμε νομικές συμβουλές υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες σε πρόσωπα και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Από start-ups έως εταιρείες- ηγέτες στους κλάδους τους, οι πελάτες της DLE βασίζονται στην τεχνογνωσία και τις λύσεις μας για να ανταπεξέλθουν στις συνεχείς προκλήσεις που ανακύπτουν από την συνεχή ροή πληροφοριών. Είμαστε σίγουροι ότι στην DLE θα βρείτε έναν συνεργάτη με γνώσεις και τεχνική εξειδίκευση που ταιριάζει στις ανάγκες σας και ο οποίος θα σας προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία νομικής εξυπηρέτησης.

Συνεργαζόμενοι με την DLE, θα αντιληφθείτε ότι παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα μας και ότι οι συνεργασίες μας βασίζονται πάντα στον αμοιβαίο σεβασμό και την αταλάντευτη ηθική μας. Όπως λέμε πάντα, εσείς κρατάτε το κλειδί για την προστασία σας και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά σας, εμείς απλά ξέρουμε πώς να το χρησιμοποιήσουμε.

Όραμα & Αποστολή

Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από την τεχνολογία, προκειμένου να αγωνιστούμε για τα θεμελιώδη δικαιώματα των ατόμων και το συμφέρον των επιχειρήσεων, προσφέροντας παράλληλα μια πρωτοποριακή εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.

Να βοηθήσουμε τους πρωτοπόρους να φτάσουν τα ορόσημα τους υποστηρίζοντας το ελληνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο τεχνολογικό οικοσύστημα.

Να συνεργαζόμαστε με ενδιαφέροντες πελάτες και συναδέλφους με διαφορετικό υπόβαθρο, απολαμβάνοντας κάθε ευκαιρία να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.

Η DLE στηρίζει πλήρως ένα εξελιγμένο τεχνολογικό, ευέλικτο μοντέλο εργασίας, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο μια παραδοσιακή δικηγορική εταιρεία εξυπηρετεί τους πελάτες της.

Αμφισβητούμε το status quo και δεν φοβόμαστε να σκεφτούμε πέρα από τα τετριμμένα. Δουλεύουμε σκληρά και στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση, ώστε να βρισκόμαστε πάντα στην κορυφή.

Η Ομάδα

Επικοινωνήστε

.. ή στείλτε μας ένα μήνυμα!