Η DLE βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προστασίας προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής. Οι νομικές συμβουλές της είναι πάντα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες και το συμφέρον κάθε πελάτη, είτε αφορούν άτομα είτε επιχειρήσεις. Το κλειδί είναι ότι δεν θεωρούμε την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων αυτόνομα ζητήματα, αλλά τα εξετάζουμε μέσω ενός ευρύτερου πρίσματος προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εξεύρεσης φιλικών προς την επιχειρηματικότητα λύσεων που προστατεύουν τη  φήμη.

 

Δεδομένου ότι το νομικό πλαίσιο σχετικά με την προστασία δεδομένων εξελίσσεται με ταχύτητα, η παρακολούθηση των εξελίξεων μπορεί να αποδειχθεί πραγματική πρόκληση. Η DLE, μέσω της εποικοδομητικής συνεργασίας της με τις Αρχές Προστασίας Δεδομένων ανά την Ευρώπη, τις σχετικές οργανώσεις της κοινωνίας πολιτών και τις επαφές της σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο διαθέτει πλούσια εμπειρία για τη διαχείριση οποιουδήποτε ζητήματος στον τομέα.

 

Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν από start-ups έως τεχνολογικούς ηγέτες και από μεγάλες επιχειρήσεις έως ιδιώτες και φυσικά πρόσωπα. Όποια πτυχή της ιδιωτικότητας και των δεδομένων θέλετε να εξετάσετε, οι υπηρεσίες μας ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε

.. ή στείλτε μας ένα μήνυμα!