Θα ήταν δίκαιο να ισχυριστούμε ότι η πνευματική ιδιοκτησία έχει εξελιχθεί σήμερα σε ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ωστόσο, ο χειρισμός των δικαιωμάτων στο σημερινό σύνθετο παγκόσμιο περιβάλλον είναι μια δύσκολη εξίσωση. Όχι όμως για εσάς εάν εμπιστευθείτε την DLE ως τον πολύτιμο συνεργάτη σας σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την Πνευματική Ιδιοκτησία. Είμαστε σε θέση να συντονίσουμε την κατοχύρωση, τη διαχείριση, την εμπορευματοποίηση και την υπεράσπιση όλων των περιουσιακών σας στοιχείων, εξασφαλίζοντάς σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, προστατεύοντας παράλληλα την καινοτομία.

 

Η DLE έχει αναπτύξει μια ολιστική προσέγγιση προς τα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, με τη διαχείριση εμπορικών σημάτων, ευρεσιτεχνιών, πνευματικών δικαιωμάτων, σχεδίων και domain names. Οι πελάτες μας, είτε νεοσύστατες εταιρείες, είτε καθιερωμένες εθνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, αγωνίζονται για την καινοτομία και προέρχονται κυρίως από τους τομείς ενασχόλησής μας όπως οι επιστήμες υγείας, οι τηλεπικοινωνίες, η τέχνη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η ψυχαγωγία. Στο ταξίδι σας από τη δημιουργία της δικής σας επωνυμίας έως την κατοχύρωση παγκόσμιας φήμης, διασφαλίζουμε ότι η στρατηγική σας για την πνευματική ιδιοκτησία είναι πάντα συνεπής με το όραμά σας.

Από την σύλληψη μιας ιδέας έως την εκμετάλλευση και προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας σε παγκόσμιο επίπεδο, την κατοχύρωση, την εμπορευματοποίηση, την αντιμετώπιση διαφορών και όχι μόνο, η DLE μπορεί να σας βοηθήσει σε όλες τις πτυχές του αντικειμένου της Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Αναγνωρίζουμε ότι η πνευματική ιδιοκτησία δεν είναι απαραίτητα ένα ζήτημα που εξετάζεται αυτόνομα, επομένως η τεχνογνωσία της εταιρείας μας στον ψηφιακό κόσμο και το αξιόπιστο παγκόσμιο δίκτυο ειδικών συνεργατών μας συμπληρώνουν τις σχετικές υπηρεσίες μας επί του αντικειμένου. Επενδύουμε στη βαθιά κατανόηση της επιχείρησής σας και του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείστε, για να σας συμβουλεύσουμε για μια διορατική στρατηγική για την πνευματική ιδιοκτησία που θα αξιοποιεί πλήρως την διαθέσιμη τεχνολογία και τις πιο αποδοτικές λύσεις. Έχουμε μια ομάδα έτοιμη να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε

.. ή στείλτε μας ένα μήνυμα!